De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Wat is het `ezelsbruggetje` SOSCASTOA?

Wat is het ezelsbruggetje SOSCASTOA?

Bedankt alvast

Marloe
Leerling bovenbouw vmbo - maandag 9 januari 2006

Antwoord

Probeer 't eens met GOOGLE! Volgens mij staat het meteen bij de eerste de beste hit:
SOS = sinus is overstaande zijde gedeeld door schuine zijde
CAS = cosinus is aanliggende zijde gedeeld door schuine zijde
TOA = tangens is overstaande zijde gedeeld door aanliggende zijde
samen wordt dat
SOSCASTOA

Handig hè... zo'n zoekmachine...

Zie ook Rekenen met sinus, cosinus en tangens

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 9 januari 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3