De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Re: Re: Complexe vergelijking

 Dit is een reactie op vraag 42577 
hallo KP,
Oefening 3 is in orde; de M.R. is duidelijk maar de overgang van oef 1 waarbij je stelt:x.x2.....x^n=-1 wordt nu : x^(n(n+1))/2=-1 behoeft nog wat uitleg aub!
Groeten,
Rik

lemmen
Ouder - dinsdag 3 januari 2006

Antwoord

x·x2·x3·...·xn=x1+2+3+...+n en 1+2+3+...+n=1/2·n(n+1)

kphart
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 3 januari 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics