De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Aantal munten

 Dit is een reactie op vraag 42339 
Oke, ik ga zo verder:

R2 = (2+R)2 + (2+R)2 - 2·2·R·2·R·cos(ÐAMB)
R2 = 2(2+R)2 - 8R2·cos(ÐAMB)
R2 = 2R2 + 8R + 8 - 8R2·cos(ÐAMB)
0 = R2 + 8R + 8 - 8R2·cos(ÐAMB)
8R2·cos(ÐAMB)= R2 + 8R + 8
cos(ÐAMB)= (R2 + 8R + 8)/8R2

Nu loop ik vast, ik weet niet hoe ik verder moet..

othman
Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 16 december 2005

Antwoord

Dat begrijp ik niet 'echt'. Ik zat zelf meer te denken aan:

q42340img1.gif

Zie de figuur in het eerste antwoord:

q42336img1.gif

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 16 december 2005
 Re: Re: Re: Aantal munten 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3