De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Oplossen logaritme

 Dit is een reactie op vraag 42188 
Ik heb deze vraag ook proberen te beantwoorden, en het ging goed, bij die eerste als je y=(1/5)^x doet kan dat dat de oplossing dan is de nulwaarden van : (-20y^3+4y2+5y-1)/(y)=0 ????

alvast dank bij voorbaat

Mohame
3de graad ASO - zondag 11 december 2005

Antwoord

Ik kom uit op
 3      2          
y - 5·y - 4·y + 20 = 0
...en ik denk wel dat dat klopt.. uiteraard..., maar ik heb y=5x genomen...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 11 december 2005



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics