De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Loodrechte stand van een rechte en een vlak

 Dit is een reactie op vraag 41346 
Ja..
Volgens het boek is de uitkomst:

{x-yz+4=0
{x-z-1=0

Ik kwam hetzelfde als jou uit voor dat vlak trouwens. :)
Alvast bedankt!!

stijn
3de graad ASO - zaterdag 5 november 2005

Antwoord

De vergelijking van de rechte l in het boek is :
lÛx-1/2=y+1/3=z/2 (i.p.v...=z/5)!!

Vandaar de andere oplossing.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 5 november 2005



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3