De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Matrices

Ziehier een voorbeeld van een benedennevendiagonaal - driehoeksmatrix

0,0,0,-4;0,0,7,8;0,1,-3,1;2,-7,2,-15]

Vul aan A = een bennedennevendiagonaal - driehoeksmatrix i, j: ......... = Aij = .....

Is er iemand die mij hier verder kan aan helpen?
Alvast bedankt!

Groetjes

X
Student Hoger Onderwijs België - donderdag 20 oktober 2005

Antwoord

Hallo,

Lees even onderstaande vraag (en de twee reacties daarop) na, waarschijnlijk kom je er dan zelf uit.

Bovendriehoeksmatrix
Re: Bovendriehoeksmatrix
Re: Re: Bovendriehoeksmatrix

Als het hiermee nog niet lukt, toon dan even waar je vastzit als je reageert.

mvg,
Tom

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 20 oktober 2005
 Re: Matrices 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3