De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Hoe schrijf ik een als functie van

 Dit is een reactie op vraag 40653 
dus als ik het nu wel goed begrijp...
1) R =Ö5t/p
2) R2 = Ö (5t: p)2
3) R2 = 5t /p
4) pR2 = 5t
5) t = pR2 / 5

t zou gloof k best wel eens kunnen kloppen please laat t zo zijn anders snap k er helemaal nix meer van..

Lies
Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 6 oktober 2005

Antwoord

Beste Lies,

Dat klopt inderdaad, als je in stap 1 tenminste alles onder de wortel bedoelt

Succes met je repetitie.

mvg,
Tom

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 6 oktober 2005



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3