|
|
\require{AMSmath}
Sommetjes
Beste menneer/mevrouw, (a4)2·2(a4)2-2a tot de achtste macht= 2a^16-2a tot de achtste macht= -2(a3)2-(3a2)3= -3(a4)3+(2a4)3= Deze sommen stonden in een boekje met allemaal een andere uitkomst dan ik had. Maar toch dacht ik dat ik ze goed had, wilt u de antwoorden a.u.b. geven. Dan kan ik namelijk even kijken of ik er iets niet aan snap. Bij voorbaad dank, Linn.
Linn
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 29 september 2005
Antwoord
Beste Linda, Helaas zeg je ook niet wat de opdracht is, ik neem aan gewoon vereenvoudigen? Ik raad in je in geval aan eens een kijkje te nemen op deze link: 1. Rekenregels machten en logaritmen Ik zal er eentje voordoen, dan probeer je die andere zelf. Lukken die niet, gewoon even reageren maar laat dan wel zien wat je geprobeerd hebt of waar je vast zit. mvg, Tom
|
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 29 september 2005
|
|
home |
vandaag |
bijzonder |
gastenboek |
statistieken |
wie is wie? |
verhalen |
colofon
©2001-2024 WisFaq - versie 3
|