De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

2 programma-opdrachten

kan ik op de ti83+ 2opdrachten tegelijk in 1 programma uitvoeren
bv een waarde opvragen met getkey maar je krijgt daar maar een bepaalde tijd voor. hoe ik een waarde opvraag met getkey weet ik (0-A while A=0 getkey-A end)maar hoe je er dan een tijdslimiet op zet weet ik niet

dank bij voorbaat

rob

rob
2de graad ASO - dinsdag 28 juni 2005

Antwoord

Als je dit wilt doen dan kun je beter een if functie gruiken icm een for functie. Je krijgt dan dit:
For X=0 to 100
getkey - A
If A=0
goto lbl 1
End
Lbl 2
Hier komt de code na het tijdslimiet
Lbl 1
Hier komt de code wanneer er binnen het tijdslimiet is gedrukt.

Als je van de honderd een hoger getal maakt dan is het tijdslimiet ook hoger.

Veel succes ermee!!

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 29 juni 2005



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3