Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

De oplossingen van de complexe getallen 3z+5i=2iz+2

Hoe bereken je de oplossingen van
3z+5i=2iz+2 ?

Piet
Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 9 juni 2005

Antwoord

Hoe bereken je de oplossingen van 3x+5=2x+1? Je zorgt er voor dat alles wat gekend is aan een kant en alles wat onbekend is aan de andere kant staat...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 10 juni 2005



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics