Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Wat wordt er bedoeld met de oplossing?

 Dit is een reactie op vraag 39001 
Bij y(0)=1 voldoet toch alleen het antwoord 2 en niet ook nog eens -2? Als je namelijk -2 gebruikt wordt y(0)=-1 en niet de gevraagde y(o)=1 toch?
Bij y(2)=0 zeg je dat C gelijk moet zijn aan 2 dus is -2 verworpen. Waar staat dat dan dat C gelijk moet zijn aan 2? y(2)=0 betekent toch alleen maar vul voor t=2 in en y is dan gelijk aan 0?!

Hans
Student hbo - maandag 6 juni 2005

Antwoord

Beste Hans,

Ben je nu uitgegaan van mijn oplossing?

Bij y(0) = 1 krijg je: 1 = (c/2)2 met als oplossingen 2 en -2.
Bij y(2) = 0 krijg je: 0 = (-1 + c/2)2 = 0 = (c-2)2/4 met als enige oplossing 2.

mvg,
Tom

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 6 juni 2005
 Re: Re: Wat wordt er bedoeld met de oplossing? 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics