De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Abc-formule

Hoe krijg je deze formule: (b2-c)/2 tot de volgende formule: (b/2)2-c

nadine
Iets anders - maandag 23 mei 2005

Antwoord

Beste Nadine,

Ik vrees dat dat niet zal lukken...

(b/2)2-c = b2/4-c = b2/4-4c/4 = (b2-4c)/4 ¹ (b2-c)/2

Misschien schort er iets aan de opgave?

mvg,
Tom

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 23 mei 2005



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3