De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Bereken zonder rekenmachine

 Dit is een reactie op vraag 37979 
Hoe bereken je cos a vanuit sin a?
Voor tg a delen we dan cos a door sin a?

Elia
3de graad ASO - vrijdag 13 mei 2005

Antwoord

Uit de hoofdformule : sin2a + cos2a = 1
Dus

cos a = Ö(1-sin2a)
en
sin a = Ö(1-cos2a)

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 13 mei 2005



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics