De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Franse Roulette

het aantal groene vlakjes is 1 van de 37.

Michel
Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 21 april 2005

Antwoord

X: aantal groene vakjes
p=1/37
n=4
Gevraagd P(X$\geq$2)?
En bedenk... dat:
P(X$>$1)=P(X$\geq$2)=1-P(X$\leq$1)

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 21 april 2005



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3