De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Logaritme, x berekenen

2log34+2logx=15

ik moet x weten, maar ik kom steeds op een ander antwoord, kunt u me aub helpen...want moet het echt weten anders kom ik niet verder

alvast bedankt

anton
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 4 april 2005

Antwoord

Beste Anton,

2log(x) = 15 - 2log(34)
x = 215-2log(34)
Dus x 963,7647054.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 4 april 2005



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3