De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Binomium van Newton

Herleid (x+3)5 met behulp van binomium van Newton.

lydia
Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 17 maart 2005

Antwoord

Volgens de formule kaart:

q35443img1.gif

a=x
b=3
n=5

Invullen:

q35443img2.gif

..en dan moet het wel lukken lijkt me...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 17 maart 2005



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3