De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Orde van een element

 Dit is een reactie op vraag 34120 
Hallo,

Waarom is (st)[(st)^n(x)]=(st)^n(x)-1 en kun je niet gelijk schrijven (st)[(st)^n(x)]=(st)(x-n)=x-n-1?

Groetjes,
Viky

viky
Student hbo - zondag 20 februari 2005

Antwoord

Allebei zijn goed, het hangt er van af wat je eerst uitwerkt; ik koos ervoor de ene st weg te werken, jij werkte eerst (st)^n weg.

kphart
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 21 februari 2005



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3