De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Vier oplossingen

ik heb een vraag;
f (x) = x2* (2x-8)3
ik krijg dan de afgeleide;
f'(x) = (x-8)3(12x2-16x)
extremum:
max: (1 1/3, 1438 274/729)
Voor welke waarde waarden van k heeft f (x) = k precies vier oplossingen?

Yaggie
Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 5 februari 2005

Antwoord

Ik zou eerst je afgeleide maar eens controleren....

..en probeer dan de grafiek eens te tekenen!

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 5 februari 2005
 Re: Vier oplossingen 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3