De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Evenwicht

 Dit is een reactie op vraag 32669 
dan bekom ik q - 200 = 0 dus q = 200, maar voor p krijg ik p = 0.2q + 60 = 20 dus dit klopt niet

Flip
Ouder - zaterdag 15 januari 2005

Antwoord

Flip,
-0,5q+0,1(1000)+100=0,2q +60®q=q=200 en
p=0,2(200)+60 =? of p=-0,5(200)+200=??

kn
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 15 januari 2005



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3