De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Wat is breien in de wiskunde?

Wat is breien in de wiskunde?

jan ma
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 6 december 2004

Antwoord

Als je in een berekening alle berekeningen achter elkaar doorschrijft noemen we dat in het wiskundeonderwijs wel breien.

Voorbeeld
3 + 4 = 7 - 2 = 5 × 4 = 20 + 100 = 120 : 6 = 20

De berekening zou best kunnen kloppen.... maar op deze manier opgeschreven is het volkomen onzin, want er wordt beweerd dat 3+4=20 en dat is toch echt niet zo...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 6 december 2004
Re: Wat is breien in de wiskunde?



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics