Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Samengestelde interest

 Dit is een reactie op vraag 29416 
effectieve vraag:
Hoeveel is "i" indien K=186.000 €, k=53.000 €, n=28

blomma
Ouder - dinsdag 2 november 2004

Antwoord

1 + i = (186/53)1/28 = 1.04586

Dus i = 0.04586 = 4.586% = ~4.6%

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 3 november 2004



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics