Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Hoe reken ik dit uit?

Hoe reken ik 0,4log2,5 uit?

Patric
Student universiteit - zondag 20 juni 2004

Antwoord

4/10 = 2/5

2,5 = 5/2 = (2/5)-1

Þ 2/5log((2/5)-1) = -2/5log(2/5) = -1.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 20 juni 2004



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics