De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

2egraads vergelijking

Misschien heb ik het over het hoofd gezien op deze site, maar kan iemand mij misschien een simpele 2egraads vergelijking geven met een simpel en duidelijk antwoordt? ik snap er de ballen van namelijk....

Bas S.
Leerling mbo - maandag 17 mei 2004

Antwoord

x2-5x+6=0
(x-2)(x-3)=0
x=2 of x=3

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 17 mei 2004



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3