De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Ontbinden in factoren van ax˛+bx+c (formule)

Kunt u a.u.b. eens nazien of deze formules wel juist zijn.

D0 ax2+bx+c = onontbindbaar
D=0 = a(x-x1)2
D0 = a(x-x1)(x-x2)

Dank u.

DSS
3de graad ASO - zaterdag 14 februari 2004

Antwoord

Zie onderstaande link (met D = b2 - 4ac). Kom je er nu uit?

Succes!

Zie Vierkantsvergelijking

KLY
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 14 februari 2004



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3