Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Kronecker-delta

Wat versta je juist onder kronecker delta afspraak?
ik weet dat je via deze afspraak in een vectorruimte een positief definiet scalair product verkrijgt,maar dit is nogal vaag uitgelegd vind ik

danke shön

yvonne
Student Hoger Onderwijs België - woensdag 21 januari 2004

Antwoord

De kronecker delta wordt als volgt gedefinieerd:
dij= 0 als i¹j
dij= 1 als i=j

Zie ook
Kronecker delta
Scalair produkt of dot-product

Els
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 21 januari 2004



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics