De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Een hoek bepalen als de cos gegeven is

cos(AB, AY)=1/2 cos(AC,AY)
(in een gelijkbenige driehoek ABC met AB = AC = a)

Hoe kan ik hier de hoekgrootte bepalen? Ik moet namelijk Y construeren!

Dank bij voorbaat,

Liesbeth Wouters

Wouter
Student Hoger Onderwijs België - donderdag 15 januari 2004

Antwoord

Klik op het cabri-icoontje


groet,

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 15 januari 2004



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3