De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Ker en Im

Wat verstaat men onder de deelruimten Ker en Im?

Dirk
Student universiteit - donderdag 8 januari 2004

Antwoord

Ker = kernel = kern
Im = image = beeldruimte

MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 8 januari 2004



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics