De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Wortelvergelijkingen

Hier ben ik weer!

Ik heb een vraagje hoe los je deze vergelijking op, en ook de uitleg ervan?
(1/x2) = 1

Jacque
Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 28 februari 2002

Antwoord

(1/x2) = 1
1/x2=1
x2=1
x=1 of x=-1

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 28 februari 2002



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3