De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Sinus, cosinus etc.

 Dit is een reactie op vraag 17821 
Ik kom er niet uit

ik probeer de link te leggen, maar het wil niet lukken.

JOchem
Student hbo - vrijdag 19 december 2003

Antwoord

-5sin(5x).cos(5x)+cos(5x).-5sin(5x)=
-5sin(5x)cos(5x)-5sin(5x)cos(5x)=
-10sin(5x)cos(5x)=
-5.2sin(5x).cos(5x).
Gebruik nu sin(2t)=2sin(t)cos(t).
Zou het zo lukken?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 19 december 2003



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3