De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Een formule herschrijven

Hallo,
Wie kan mij even helpen met het volgende?



Dank.

Bert
Overige TSO-BSO - maandag 8 december 2003

Antwoord

Als 1 + b x A x A'= A dan is b x A x A' = A - 1, zodat b = .... en dat weet je vast zelf wel in te vullen.

MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 8 december 2003
 Re: Herschrijven van een formule 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3