De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Logaritmische vergelijkingen

2logx+1=log(19x + 2)
x=?

Van Hu
3de graad ASO - zaterdag 22 november 2003

Antwoord

1 kun je schrijven als 2log2,
en verder kun je gebruik maken van het feit dat
glog(a)+glog(b) = glog(a.b)

Zou je hiermee verder kunnen komen?

groeten,
martijn

mg
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 22 november 2003



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics