To print higher-resolution math symbols, click the
Hi-Res Fonts for Printing button on the jsMath control panel.

jsMath
Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Vergelijkingen

 Dit is een reactie op vraag 15684 
Hai bloemetje,

Ik heb nu dit als antwoord van de eerste stelsel vergelijkingen:

sina= 1
cosb=-1
tang= 0

a= p/2
b= p
g= 0

Heb ik het goed gedaan?

Ik weet alleen nog steeds niet hoe ik het tweede stelsel moet aanpakken. Waar moet bv alles wat achter het =-teken staat naar toe? Kun je misschien wat meer tips geven?
Alvast Bedankt.

Fleur
Student hbo - zondag 2 november 2003

Antwoord

1) En wat met a=3p/2 en g=p?
2) Heb je al geleerd hoe je stelsels kunt oplossen met determinanten (ook wel regel van Cramer genoemd)? Of ken je enkel de spilmethode? Of reken je er gewoon wat op los?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 2 november 2003
 Re: Re: Vergelijkingen 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics