De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Bespreken van een logaritmische functie f(x)

geef een complete bespreking van een logaritmische functie f(x) in volgende 5 stappen
dom f en beeld f
nulpunten
grafiek
singuliere punten en asymptoten
even/oneven en periodiciteit
grondtal vd logaritme g = 0,5
voorschrift = f(x) = log1/3(x)

zouden jullie dit aub compleet willen uitleggen, hoe je eraan komt, waarom, ...
versta het zelf niet :(((

erg bedankt

amir
Student Hoger Onderwijs België - maandag 11 augustus 2003

Antwoord

Als het grondtal van de logaritme 0,5 is, wat bedoel je dan precies met f(x)=log1/3(x) ? Kan je dat wat duidelijker schrijven?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 11 augustus 2003
 Re: Bespreken van een logaritmische functie f(x) 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3